Pai nu sunteti in relatii bune cu onor dom presedinte - probabil de-aici am dedus ca sunt oarece neintelegeri (certuri).
In fine, sfatul meu este, de fapt il repet:
... ci sa discutati la modul cel mai serios, alegeti-va un asa-zis responsabil de bloc si in aceste conditii nu o sa mai aveti discutii in contradictoriu.
Intrarea in bloc sa fie incuiata, cheia sa stea la responsabil (trebuie pus un anunt la intrarea in subsol pentru ca toti proprietarii sa stie unde se afla cheia). In aceste conditii, dom presedinte nu o sa mai stie daca canalizarea este sau nu infundata, deci nu o sa mai aibe ce sa repare...
Blocul despre care am scris mai sus ca am avut o problema este un bloc P+10, cu 41 de apartamente si 4 spatii comerciale. Cheile de intrare in subsol (trei la numar) sunt la: administrator, ingrijitorul blocului, un proprietar pensionar aflat toata ziua acasa), astfel incat nu intra fiecare cum vrea pe-acolo (nici chiar presedintele singur). Cu toate acestea, uneori se mai intampla ca cineva (nu spui cine...), mai arunca in toaleta ceea ce nu ar trebui aruncat - mai ales acum toamna, astfel ca se mai produc aceste infundari.
Baietii cu spatiile comerciale si-au montat in subol, pe partea lor de instalatii, niste clapete de sens unic pentru a nu avea surprize in cazul in care instalatia se infunda.
Va doresc mult succes!