avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 648 soluții astăzi

Conferință avocatnet.ro: Avalanșă de modificări în Codul muncii - analize și detalieri. Tot ce trebuie să știe angajatorii pentru conformare la noua legislație. Rezervă loc și participă → 

Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... recuperare creanta - societate in insolventa (L85/2006)
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

recuperare creanta - societate in insolventa (L85/2006)

cererea de plata se face catre adminstrator judiciar/lichidator sau instanta de judecata? mentionez ca exista o creanta nascuta dupa procedura insolventei, legatura cu administratorul nu se poate lua, iar creanta ramane in continuare nestinsa.
multumesc mult. o zi frumoasa
Cel mai recent răspuns: Dragos Râmniceanu , Avocat 10:58, 3 Octombrie 2016
Catre instanta. Este o creanta curenta, iar daca administratorul judiciar nu raspunde (ia la cunostinta de ea de la dosarul cauzei), puteti cere judecatorului sindic sa ii puna in vedere administratorului judiciar sa se pronunte asupra ei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

O societate în insolvență trebuie să-mi achite 5 facturi, aferente unor contracte semnate cu administratorul judiciar. care e procedura de urmat în caz că refuză plata? luca 31 luca 31 Problema Juridica: am lucrat cu o societate comercială aflată în insolventa are 5 facturi de achitat am contracte semnate de administratorul judiciar am ... (vezi toată discuția)
Schimbare lichidator aka.fg aka.fg Daca a fost numit in instanta un lichidator,pot sa-l schimb ? si cum? Cu stima (vezi toată discuția)
Recuzare administrator judiciar Veres Magda Veres Magda Buna ziua, As dori sa stiu daca se poate recuza adminsitratorul judiciar, deaorece are o atitudine ostila fata de firma, in loc sa o apere in instanta. Si ... (vezi toată discuția)