avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 593 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Recuperare datorie pe firma cu administratorul in ...
Discuție deschisă în Executare silită

Recuperare datorie pe firma cu administratorul in afara tarii

Buna seara,

Azi m-am trezit cu o hartie de la o firma de recuperari care incearca sa recupereze o datorie de 2 luni la o firma de telefonie mobila care a fost facuta in 2010 -2011.
Hartia a venit pe numele administratorului care este cetatean strain care a plecat din tara in 2011 si nu mai este de gasit. Mentionez ca a plecat si cu o suma de bani din firma. Hartia a venit la domiciliul meu intrucat aici era sediul firmei.
Ce pot face in aceste conditii ?
Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: AnabelleAngel , utilizator 02:40, 2 Octombrie 2016
Dvs aveti vreun rol in firma, ati semnat in numele firmei contractul de telefonie ? Daca nu, nu aveti nimic de facut.
Multumesc pentru raspuns. Am fost asociat si angajat. Nu imi amintesc exact de cine a fost semnat acel contract in urma cu mai bine de 8 ani

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Abonament fals telefonie mobila tomanicolae43 tomanicolae43 In luna dec. 2011 am aflat intimplator ca pe numele meu s-a facut un abonament la o firma de telefonie mobila cu data de 27.01.2009.Eu nu am semnat nici un ... (vezi toată discuția)
Poate fi executat doar unul din 2 administratori???? dani76 dani76 buna ziua ! cum pot rezolva urmatoarea problema? eu impreuna cu o alta persoana suntem administratori 50%-50% la o firma(SRL) . asociatul meu, in timp ce eu ... (vezi toată discuția)
Sume restante abonament telefonie mobila ContSters215676 ContSters215676 Buna seara, Pe data de 25 iulie 2010 am facut un abonament pe 6 luni cu o companie de telefonie mobila. Apoi s-a prelungit automat pana cand am cerut ... (vezi toată discuția)