avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1002 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Platesc uscatorul, desi nu-l folosesc
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Platesc uscatorul, desi nu-l folosesc

Buna seara!
Locuiesc la bloc.
Pentru "uscator" este normal sa platesc o suma lunara , desi nu l-am folosit vreodata, nu-l folosesc si nu-l voi folosi?
Sa plateasca numai cel ce-l folosesc, nu?
Va multumesc.
Am inteles. Din acest 'roman' scris in limbaj de lemn, esenta e urmatoarea:locatarul plateste ce nu foloseste(uscatorul)Adica statul baga mana in buzunarul locatarului, fara motiv.
Legea asta e un abuz.Afi lege in sine, nu inseamna ca e si corecta.
Nu platiti, domnule, nimic pentru uscator in mod special!
Si nici statul nu va baga mana in buzunar pentru uscator.

Platiti pe cota-parte indiviza cheltuieli de curatenie, de exemplu.
Femeia de serviciu face curatenie pe holuri, dar asta nu inseamna ca platiti curatenia holurilor, ci platiti salariul femeii de serviciu pentru intreaga ei activitate, pentru contractul pe care il are cu asociatia.

Ati plati pentru uscator doar daca conducerea asociatiei ar pune pe lista de intretinere o cheltuiala specifica uscatorului, sa zicem o taxa de folosire, desi ar fi nelegala. Dar nu cred ca face asa ceva. Numai in aceasta situatie ati putea spune ca platiti pentru uscator.

Care e problema dv., totusi? Ce va nemultumeste si de unde v-a venit ideea ca ati plati pentru uscator?
Ultima modificare: Luni, 3 Octombrie 2016
elga50, moderator
In primul rand se numeste "uscatorie", si nu "uscator".
Apoi, nimeni nu va impiedica sa folositi si dumneavostra acea uscatorie, in buna intelegere cu vecinii.
Iar legea e simpla si clara: trebuie respectata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Chirie pentru folosirea uscatoriei luciano39ok2007 luciano39ok2007 locuiesc intr-un apartament la bloc la ultimul etaj ,deasupra apartamentului meu este un uscator,de 20 de ani am folosit acest uscator ca magazie ,neavand un ... (vezi toată discuția)
Cota indiviza pe parcare, piscina si sala de fitness Ancagnn Ancagnn Buna ziua, am cumparat un apartament intr-un bloc rezidential si un loc de parcare. Am inteles de la administrator ca se aplica cota indiviza si pe acel loc ... (vezi toată discuția)
Putem inchide uscatorul? CYBORG CYBORG Buna seara! Suntem o asociatie de proprietari si vrem sa inchidem uscatorul de la ultimul etaj(etaj 4), deoarece nu se foloseste nicio familie de el, in ... (vezi toată discuția)