avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 750 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Insolventa
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Insolventa

Buna ziua,am o nelamurire legata de inscrierea la masa credala si anume:
ma mai pot inscrie la masa credala a unei societati,daca a intrat in faliment?!
debitorul a intrat in insolventa la sf anului 2008,iar acum in procedura falimentului.La momentul insolventei,am ratat inscrierea,deoarece am depasit termenul de inscriere a creantei,acum debitorul a intrat intr-o noua procedura,cea de faliment si avem ocazia sa ne inscriem,bineanteles cu debitul de la data intrarii in insolventa,in timpul acesteia nu au mai fost inregistrate activitati economice.Va rog sa ma lamuriti legat de cadrul legal si in pe ce baza sa ne formulam cererea.
Multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Urgent. cerere inscriere masa credala ContSters6135 ContSters6135 Am si eu nevoie de un sfat cat mai repede posibil. Avem de recuperat o suma de bani de la o societate care a intrat in faliment. Trebuia sa depunem cererea de ... (vezi toată discuția)
Cum ma inscriu la masa credala. Imparatul Imparatul O firma a intrat in procedura de insolventa. Eu sunt un creditor al acesteia. Dar cum ma inscriu in masa credala, cu creanta ce are sa mi-o achite? De unde ... (vezi toată discuția)
Inscrierea creantei in tabelul preliminar - societate in faliment andreya1202 andreya1202 Buna ziua, Rugamintea mea este sa-mi detaliati procedura de inscriere la masa credala vizavi de o sociatate in faliment, inclusiv termenele la care se fac ... (vezi toată discuția)