avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 635 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Jurisprudenţă Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 53/2016
Discuție deschisă în Jurisprudenţă

Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 53/2016


Intrarea in vigoare prin publicarea in Monitorul Oficial a Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. 53/2016 pentru modificarea si completarea art. 14 din Ordonanta Guvernului nr. 26/2013 privind intarirea disciplinei financiare la nivelul unor operatori economici la care statul sau unitatile administrativ-teritoriale sunt actionari unici ori majoritari sau detin direct ori indirect o participatie majoritara naste o serie de intrebari, la care raspunsurile date de juristi au mai multe interpretari. Astfel. m-ar interesa sa aflu daca Ordonanta de urgenta a Guvernului nr. 53/2016 face referire, pe langa reprezentantii in adunarile generale ale actionarilor, si la reprezentantii in Consiliile de administratie si a comisiilor de cenzori ale operatorilor economici la care statul sau unitatile administrativ-teritoriale sunt actionari unici ori majoritari sau detin direct ori indirect o participatie majoritara/

Alte discuții în legătură

Vouchere de vacanta danielnicolae danielnicolae e posibil ,ca angajatii din sistemul national de sanatate sa nu beneficieze de vouchere de vacanta in 2018,pe motiv ca unitatea spitaliceasca nu este ... (vezi toată discuția)
Vouchere de vacanŢĂ gluten gluten Daca este hotarare prin care se acorda voucherele de vacanta ,angajatorul este obligat sa cuprinda in buget valoarea lor sau este optional. Este nevoie de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, supun atenției dvs următoarea speță: suntem o ... monicazavoianu68 monicazavoianu68 Buna ziua, Supun atenției dvs următoarea speță: Suntem o societate comercială – S.A. cu capital integral al Unității Administrativ Teritorială, ce ... (vezi toată discuția)