avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 600 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Situatie partaj/coproprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Situatie partaj/coproprietate

Buna ziua,

Am o situatie-locuim in aceesi curte cu o batrana-mama vitrega a tatalui meu.
Aceasta a decedat.Dupa deces ne-am trezit ca au venit niste vecini cu un contract de vanzare cumparare in care batrana vanduse in anul 1992 cota s-a de mostenire de 3/4 cuprinzand casa si pamantul.Problema cu pamantul este ca acesta apartinea statului in 1992 si in anul 2008 am obtinut ordinul prefectului de proprietate pe pamant in care este trecuta batrana si tatal meu.
Va rog sa-mi spuneti daca sunt trecuti 2 proprietari pe ordinul prefectului ce cote revin acestora si daca c-v este valabil acesta fiind facut la notariat(ma refer la pamant)

Multumesc

Alte discuții în legătură

Succesiune ContSters362803 ContSters362803 Dorim sa dezbatem mostenirea dupa decesul tatalui nostru. Actele de propietate ale celor doua corpuri de casa sunt: Corp A Certificat de Mostenitor (anul ... (vezi toată discuția)
Tatal meu s-a recasatorit, dupa decesul mamei mele, in 1987 cu ... Lumi Radu Lumi Radu Tatal meu s-a recasatorit, dupa decesul mamei mele, in 1987 cu o doamna care are o fiica din prima casatorie. Au cumparat apartamentul, in care am copilarit ... (vezi toată discuția)
Moștenire PAULMARI PAULMARI Bună ziua. Aș dori să mă ajutați și pe mine cu o problemă în ceea ce privește moștenirea după tatăl meu.Tatăl meu, decedat de 9 ani, a avut un ... (vezi toată discuția)