avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 189 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Plata impozitului pe cladire de la decesul ...
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Plata impozitului pe cladire de la decesul propietarului pana la decizia instantei in procesul de partaj

De la data decesului propietarului unui imobil au trecut 5 ani si jumatate.Pentru anul in care a decedat impozitul a fost platit. Din anul urmator a inceput procesul de partaj care nu s-a finalizat inca.Imobilul este nelocuibil si nu a fost utilizat de nici una dintre partile aflate in proces. Cine trebuie sa plateasca impozitul si pe cati ani in urma?
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 17:12, 4 Octombrie 2016
Impozitul se plateste din anul urmator decesului de catre mostenitori in parti egale.
Inteleg ca nu ati facut succesiunea si sunteti in instanta pentru partaj. Partile in procesul de partaj sunt mostenitorii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obiectiv : act de propietate grigore florentin grigore florentin Buna ziua, cer consiliere in subiectul prezentat in continuare. De aproximativ 2 ani urmaresc sa intru in posesia actului de propietate a imobilului in care ... (vezi toată discuția)
Mostenire elvisro2002 elvisro2002 buna ziua!tatal meu a decedat acum cativa ani, in urma lui ramanand 2 copii(eu si sora mea)si mama.mama s-a recasatorit acum 2 ani de zile,momentan locuind cu ... (vezi toată discuția)
Taxe notariale ContSters167676 ContSters167676 Buna ziua, Am si eu o nelamurire.Urmeaza sa vand apartamentul dobandit in 1996 dar cum sotul meu a decedat in 2010, 1/2 din apartament apare ca dobandit prin ... (vezi toată discuția)