avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1396 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... pentru un pasaport pentru copil
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

pentru un pasaport pentru copil

vreau sa obtin pasaportul pentru un bebelus , suntem casatoriti dar mama nu este romanca si nu si o schimbat numele , putem obtine pasaportul ?
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 17:51, 5 Octombrie 2016
Desigur, dar aveti nevoie si de acordul scris al mamei. Certificat de nastere romanesc pentru bebe si certif. de casatorie romanesc aveti?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am o urgențã in legãtura cu titlul de calatorie Cocoandrus Cocoandrus Buna!sunt căsătorita in Londra si am un bebe de 3 luni!in Decembrie vrem sa mergem in România doar ca am o nedumerire!pe certificatul de naștere ... (vezi toată discuția)
Fetita cu numele tatalui, pe certificatul de nastere sunt trecuta cu numele sotului dar pasaportul il am pe numele vechi - pot intra in romania cu ea fara probleme? roxita roxita sunt cetatean roman, rezident in australia.cand m-am casatorit mi-am schimbat numele in australia dar pasaportul e pe numele vechi X, iar pe certificatul de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua , aş avea nevoie de ajutor este o situatie mai complicata. ... sofiastefania02 sofiastefania02 Buna ziua , aş avea nevoie de ajutor este o situatie mai complicata. Tatal este portyghez mama este romanca si Bebeluşul este englez , parinti nu sunt ... (vezi toată discuția)