avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 668 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Cum se face o intampinare
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Cum se face o intampinare

buna ziua , am fost dat in judecata de o firma de salubritate pentru neplata facturilor pe care ei le-au facturat si dupa plecarea mea din locul respectiv si mi=ati fi de foarte mare ajutor daca m-ati indruma cum sa fac o intimpinare
Va multumesc
Conf.art.205(1)NCPC"Intampinarea este actul de procedura pin care paratul se apara ,in fapt si drept ,fata de cererea de chemare in judecata" Intampinarea trebuie sa cuprinda elementele prevazute la art.205(2)NCPC
~ Conținut șters la cerere ~
Apelati la un avocat caruia sa ii prezentati cererea de chemare in judecata precum si documentele pe care le detineti in apararea dumneavoastra.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ma poate ajuta cineva sa fac o intampinare la un dosar de contraventie hoaraion hoaraion am luat o amenda ca am trversat pe la coltul strazi am facut contestatie am castigato au facut recurs si mia venit comunicare ca ei nu sant de acord decizia ... (vezi toată discuția)
Proces cu casa de pensii marusca marusca Am urmatoarea intrebare: pe vechiul cod civil procesele cu casele de pensii aveau doua grade de jurisdictie,respectiv fond la tribunal si recursul la curtea de ... (vezi toată discuția)
Consecintele formularii unei intampinari nemotivate petre_marian petre_marian buna ziua .As dori sa aflu ce se intampla in cadrul unui proces cand intampinarea depusa de parat nu este la obiect formulata ,nu este invocat nici un ... (vezi toată discuția)