avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 184 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Transcriere auto 2016
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Transcriere auto 2016

Buna ziua!

Nu am gasit niste informatii in acest si am decis sa intreb aici.
Doresc sa trec un vehicul inmatriculat anul trecut in Romania pe numele meu. Acesta apartine acum unei rude de gradul 1.
Doresc sa stiu ce acte sunt necesare, daca e nevoie sa merg la RAR din nou pentru autenticitate, chiar daca nu doresc sa schimb numerele, ci doar sa apar ca proprietar al masinii.

Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 09:25, 6 Octombrie 2016
Interesul dv sa trec un vehicul inmatriculat anul trecut in Romania pe numele meu...apartine acum unei rude de gradul 1.. ,concret implica schimbarea proprietarului,respectiv trebuie parcursa provedura de achizitie=vanzare cumparare,cu obligatia sa parcurgeti intreaga procedura RAR,autoritate fiscala teritoriala,politie,eventual ANAF

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire masina denisaeu denisaeu Buna ziua, Am nevoie de indrumare : am mostenit o masina de la tatal meu care a murit anul trecut. Am facut succesiunea si vreau s-o trec pe numele meu. ... (vezi toată discuția)
Actele vanzare auto Lazar Cosmin-Celestin Lazar Cosmin-Celestin Buna ziua! Doresc sa vand un autoturism, care apartine tatalui meu si nu sunt familiarizat cu procedura de vanzare.Eu locuiesc in Bucuresti, iar masina ... (vezi toată discuția)
Cumparare auto fara inmatriculare Aliskoda Aliskoda Buna ziua! As dori sa stiu daca se poate achizitiona un autoturism prin contract de V-C, fara a-l inmatricula pe numele meu. Proprietarul vrea sa nu mai ... (vezi toată discuția)