avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 435 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Ajutor public judiciar- acte necesare
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Ajutor public judiciar- acte necesare

ce acte trebuie depuse impreuna cu cerere de ajutor public judiciar?
Sotia mea trebuie sa dea o declaratia la fata notarului deoarece ea nu lucreaza?
Fata mea are 23 de ani si este masterand dar nu lucreaza, si ea trebuie sa merge la notar?
Multumesc raspunsurile.
Cel mai recent răspuns: csabled , utilizator 09:10, 8 Octombrie 2016
Se depun : adeverinte de venituri pentru cei ce lucreaza, declaratii pe proprie raspundere ca nu au venituri (pentru cei ce nu au ) si adeverinta de la fisc privind lipsa veniturilor.; declaratie pe proprie raspundere ca solicitantul nu a mai beneficiat de ajutor public in ultimele 12 luni (sau in caz afirmativ in ce dosar , ce suma) , orice dovezi privind veniturile membrilor de familie care locuiesc cu solicitantul.; adeverinte de studii la elevi si studenti ,dovezi privind cheltuielile familiei (facturi, rate banci etc ), cererea motivata. Declaratiile nu trebuie autentificate . apelati la avocat .
Multumesc frumos raspunsul dv

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere de ajutor public judiciar Nina1 Nina1 Ce documente sunt necesare la depunerea unei cereri de ajutor public judiciar? (vezi toată discuția)
Ajuror pentru caldura - declaratie cmd_ro cmd_ro Cum trebue sa fie formulata imputernicirea dată sub semnătură privată data de propietar ? In alt caz se cere declaratie din partea mamei pentru un minor ... (vezi toată discuția)
Deranjez cu o intrebare catliuyt catliuyt am inaintat o cerere reducere pensie minori,pana acum un an am fost angajat si nu a fost o probl pensia alimentara,in schimb acum cu criza economica nu mai am ... (vezi toată discuția)