avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1358 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... carnet de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

carnet de munca

Buna ziua! As dori sa stiu si eu daca exista un carnet de munca pe numele rizea violeta cristina?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:04, 8 Octombrie 2016
Forumul Avocatnet.ro nu detine astfel de informatii.

Adresati-va ITM-ului in raza caruia a avut sediul social angajatorii doamnei respective.
Ultima modificare: Sâmbătă, 8 Octombrie 2016
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Carte de munca ratacita danciu_mihaela danciu_mihaela buna ziua.. prin 2006 am avut cartea de munca inscrisa la o firma particulara unde eram angajata. ulterior firma a falimentat iar angajatorul este de negasit. ... (vezi toată discuția)
Nu mai am carte de munca Laura chifane Laura chifane Am 65de ani si sint din bacau dar acum stau in bucuresti am pierdut cartea de munca vreau sa ma pensionez si nu am cartea de munca am lucrat mai mult in ... (vezi toată discuția)
Angajatorul nu-mi da cartea de munca elvipopescu elvipopescu buna ziua! m-am adresat societatii la care am fost angajat sa-mi elibereze cartea de munca, insa desi mi-au spus ca mi-o vor trimite prin posta nu au facut ... (vezi toată discuția)