avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 815 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... persoane care nu au avut niciodata medic de familie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

persoane care nu au avut niciodata medic de familie

persoana care a dobandit de curand cetatenia romana cum isi poate "gasi" medic de familie? care e procedura?...
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 16:14, 28 August 2009
Da.
Mai poate insa sa plateasca asigurarile de sanatate si daca nu e angajat.
Clar asta, dar medicul de familie trebuie instiintat pentru fiecare modificare in acest sens.
avocat_lascoschi@yahoo.com a scris:

Da.
Mai poate insa sa plateasca asigurarile de sanatate si daca nu e angajat.

In urma cu mai multi ani aceasta era o mare problema.
Astazi nu mai este.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conditie -coasigurat la sanatate miraj miraj buna ziua am urmatoarea situatie un angajat este casatorit cu o persoana de cetatenie ucraineana certificatul de casatorie este eliberat in Romania, si are ... (vezi toată discuția)
Casatorie cetatean eu cu cetatean non-eu Ana1992 Ana1992 Buna ziua! As avea nevoie de o informatie Va rog mult daca puteti sa ma ajutati. Eu sunt din Republica Moldova si urmeaza sa ma casatoresc cu cetatean roman ... (vezi toată discuția)
Acte necesare inscrierii la medicul de familie mamica84 mamica84 1. Ma intereseaza sa stiu ce acte sunt necesare pentru ca sotul meu sa fie inscrie la acelasi medic de fam unde sunt si eu. Dansul imi spune ca nu isi ... (vezi toată discuția)