avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 973 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... De unde pot scoate un duplicat dupa biletul de ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

De unde pot scoate un duplicat dupa biletul de eliberare din penitenciar

Stiu ca s-a mai discutat acest subiect , dar am vazut ca au trecut 4 ani de atunci . Imi poate spune cineva daca exista vreo solutie sa il obtin fara a ma mai deplasa la penitenciar ? Sunt din Bucuresti si penitenciarul este tocmai in Baia Mare . Doresc sa imi fac reabilitarea , am toate actele mai putin biletul de eliberare .
Va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 22:37, 13 Octombrie 2016
Buna seara,
Incercati prin posta la penitenciar dar este posibil sa nu puteti rezolva in acest mod.
Poate sa faca instanta adresa catre penitenciar cu ocazia judecarii procesului.

Nu as crede ca vor trimite prin posta decat daca ati avea avocat care sa faca solicitarea prin posta.

Sunt date confidentiale si avocatul poate avea acces la ele.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

De unde se poate obtine biletul de eliberare din penitenciar? ciprian andreescu ciprian andreescu De unde se poate obtine biletul de eliberare din penitenciar, pentru ca nu il mai am ? Precizez faptul ca am fost la penitenciar in Drobeta Turnu Severin , ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! va rog, sunt reclamant intr-un proces de succesiune ... moni47 moni47 Buna ziua! Va rog, sunt reclamant intr-un proces de succesiune la Judecatoria Baia Mare. Am angajat avocat de la Baia Mare. Ideea este ca eu locuiesc in ... (vezi toată discuția)
Hotãrâre necomunicatã.de ce suntem pusi pe drumuri ? Statescu Statescu Buna seara! Am la judec.sect. 5 Buc. o hotarare in penal (art.278,ind.1) favorabila. Pronuntarea a fost la data de 3 apr.2013. Am asteptat sa mi se comunice ... (vezi toată discuția)