avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1768 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Probleme tehnice in functionarea ... Dupa telefonul mobil nu se mai poate scrie pe avocatnet
Discuție deschisă în Probleme tehnice in functionarea avocatnet.ro

Dupa telefonul mobil nu se mai poate scrie pe avocatnet

Este o reclama cu ferestre de termopan care blocheaza posibilitatea de a se posta raspunsul.

Se poate scrie dar nu se poate posta raspunsul dupa telefonul mobil si nu cred ca este de vina telefonul meu.

Astazi seara, pe la ora 18.30 am observat.

E posibil sa fie necesar sa fie mutata reclama de acolo deoarece apare in mod continuu.
Nu doar dumneavoastra.
Acum a disparut reclama respectiva.
Nu inteleg de ce nu are buton de inchidere.
Da, a disparut.

Dar pana sa scriu aici a reaparut si am revenit peste cateva minute.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificari forum 12 august 2011 pianistul pianistul Am modificat felul cum se raspunde in cadrul unei discutii, se citeaza sau editeaza un mesaj. Actiunile mentionate mai sus se pot face acum direct din pagina ... (vezi toată discuția)
Pacaleala cu oferta de telefonie mobila Livica Livica Am semnat pe 22 august un contract pentru o oferta tentanta cu o companie de telefonie mobila. Mi s-a spus ca am 5000 de minute intr-o retea fixa si 5000 ... (vezi toată discuția)
Blocare cartela sim iulipaul iulipaul am o cartela sim orange si pe data de 17.01.2014 mi-a fost blocata,am fost la un orange shop si mi s-a spus ca e blocata pe motiv de frauda si m-i s-a spus sa ... (vezi toată discuția)