Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

... Normal , ar trebui sa ma intorc in Martie 2017 , insa vreau sa ma intorc din Ianuarie 2017. ....
 ionutsav 
	    	Utilizator

ionutsav 
	    	Utilizator	    

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

caminante	                   

Buna ziua, am nascut pe data de 30 mai 2012 si mi-am facut cerere pt concediu de crestere a copilului pe o perioada de doi ani. As vrea sa ma intorc la ... (vezi toată discuția)
	                    caminante	                   

Buna ziua, am nascut pe data de 30 mai 2012 si mi-am facut cerere pt concediu de crestere a copilului pe o perioada de doi ani. As vrea sa ma intorc la ... (vezi toată discuția)

Ramona Valerica	                   

Sunt titulară în învățământ și am cim suspendat deoarece sunt în ccc.Copilul e născut în octombrie 2017 , iar eu aș vrea să mă întorc la muncă ... (vezi toată discuția)
	                    Ramona Valerica	                   

Sunt titulară în învățământ și am cim suspendat deoarece sunt în ccc.Copilul e născut în octombrie 2017 , iar eu aș vrea să mă întorc la muncă ... (vezi toată discuția)

buziladiana	                   

Buna ziua. 
In 5 octombrie 2009 am nascut primul copil intrand in CCC pana in 5 octombrie 2011
dar in 19 iulie 2011 am nascut cel de-al doilea copil optand ... (vezi toată discuția)
	                    buziladiana	                   

Buna ziua. 
In 5 octombrie 2009 am nascut primul copil intrand in CCC pana in 5 octombrie 2011
dar in 19 iulie 2011 am nascut cel de-al doilea copil optand ... (vezi toată discuția)