avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 538 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Reparatie subsol bloc
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Reparatie subsol bloc

Buna seara,

Locuiesc la parter, am fost inundata de 3 ori, din cauza infudarii tevilor de la subsol, am facut 2 cereri la Asociatia de locatari, mi-a dat raspuns ca nu exista fonduri si locatarii si-au dat acordul sa nu cotizeze la fondul de reparatii *NU EXISTA NICI UN PROCES VERBAL sau alte documente care sa ateste acest lucru*. Mentionez faptul ca asociatia are sediul in scara noastra si deci ne plateste chirie. Chiria de fapt exista doar pe hartie si in acte, dar banii fizic nu sunt. Asociatia are datorii foarte mari la stat si nu are bani de cheltuit, zice administratora, decat pe salariul ei si al femeii de serviciu. Presedintele asociatiei face parte dintr-o scara , care s-a retras din asociatie, cu toate ca in acea scara sunt apartamente care au datorii. Ce pot face sa determin asociatia sa repare subsolul? Este legal ca scarile sa se retraga din asociatie doar cu o simpla solicitare, chiar daca au datorii?
Multumesc
Ultima modificare: Miercuri, 12 Octombrie 2016
r_simonica, utilizator
Cel mai recent răspuns: Beita Anisoara , utilizator 11:03, 16 Aprilie 2019
Si in cazul in care in bugetul pe anul in curs nu au fost prinse sume la fondul de reparatii, pt ca nu a dorit administratorul blocului sa prinda in buget, desi in sedinta s-a specificat clar ca nu suntem de acord cu bugetul din cauza ca nu au fost prinse sume la fondul de reparatii? Mai putem folosi banii din chirie pt reparatii?
Exista un formular tip pentru acest gen de cerere?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Chirii spatii comune locatari gekura gekura 1. Va rog sa imi transmiteti daca un bloc ale carui locatari sunt intr-o asociatie de locatari formata din mai multe blocuri inchiriaza un spatiu comun, de ... (vezi toată discuția)
Sunt obligata sa platesc? monyca_u monyca_u Buna ziua, Mi s-a comunicat de la asociatia de locatari ca trebuie sa platesc \"fond de rulment\" pentru repararea acoperisului de la bloc. Sunt obligata sa ... (vezi toată discuția)
Asociatii proprietari fond din chirii Argi76 Argi76 Buna Ziua ,pe o scara cu 16 ap., din chirii avem venit, cu acest fond sa modernizat scara,termopane,interfon,senzor de lumina ,hidroizolatia scarii,propietarul ... (vezi toată discuția)