avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 229 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Termen eliberare certificat medico-legal
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Termen eliberare certificat medico-legal

Bună seara!
Acum aproximativ 3 luni am fost implicat într-un accident rutier în urma căruia am fost vătămat fiind nevoie să mă duc la spital. Pe 16 septembrie am fost la IML să achit taxa pentru certificat şi acum, după aproape o lună certificatul înca nu este gata. Aş dori să ştiu cât timp este alocat conform legii pentru eliberarea unui certificat ?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 00:21, 13 Octombrie 2016
ORDIN nr. 1.134/C din 25 mai 2000
pentru aprobarea Normelor procedurale privind efectuarea expertizelor, a constatărilor şi a altor lucrări medico-legale
EMITENT
MINISTERUL JUSTIŢIEI
Nr. 1.134/C/25 mai 2000
MINISTERUL SĂNĂTĂŢII
Nr. 255/4 aprilie 2000
Publicat în MONITORUL OFICIAL nr. 459 din 19 septembrie 2000Examinarile medico-legale solicitate de persoanele interesate şi eliberarea certificatelor medico-legale se efectuează la sediul instituţiilor de medicina legală. Certificatul medico-legal se eliberează persoanei examinate în termen de maximum 7 zile de la examinare sau de la depunerea rezultatelor examenelor clinice şi paraclinice indicate de medicul examinator.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident rutier pe trecere de pietoni client889 client889 Buna ziua! Am fost implicat intr-un accident rutier in 29.decembrie 2013. Am accidentat usor o persoana pe trecerea de pietoni, care dupa accident a fost dusa ... (vezi toată discuția)
E obligatoriu certificatul de la iml? mariusdms mariusdms Buna ziua, Ma numesc Marius si am o nedumerire! Pe scurt: in urma unui accident rutier cu victime aflate in masina subsemnatului ,din fericire cu usoare ... (vezi toată discuția)
Atacare decizie data in urma apelului..va rog sa ma ajutati ioana_2009 ioana_2009 Buna ziua! As dori sa stiu cum as putea sa atac decizia data de tribunal in faza de apel conform careia incupatul (implicat intr-un accident rutier soldat ... (vezi toată discuția)