avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 935 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Handicap
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Handicap

Buna ziua! Cum este posibil ca o persoana care a fost diagnosticata cu "Dementa severa Alzheimer", dupa ancheta sociala sa fie incadrata in grad de handicap "accentuat"? Credeti ca daca as face contestatie as avea de castigat? Multumesc.

Alte discuții în legătură

Incadrare in grad de handicap baciu rodica baciu rodica Buna ziua, Tatal meu are diagnosticul de DEMENTA IN BOALA ALZHEIMER CU DEBUT TARDIV MMS - 22 PCT, si as vrea sa stiu daca cu acest diagnostic ar avea ... (vezi toată discuția)
Incadrare in grad de handicap mihaela495 mihaela495 Buna ziua, Va adresez o rugaminte si anume as avea nevoie de niste sfaturi. O persoana din familie in varsta de 75 de ani, pensionar C.A.P., a fost ... (vezi toată discuția)
Ridicarea pensiei de catre tutorele unei persoane pusa sub interdictie. victorb333 victorb333 Semnalez urmatoarea problema pentru care solicit sprijin si indrumare. Matusa mea, incadrata in grad de handicap - accentuat, nerevizuibil , a fost pusa sub ... (vezi toată discuția)