Inteleg din postare ca tatal, ca sa-i zicem asa, nu ar intelege sa dea niciun ban, daca legea nu l-ar obliga! Ce duios! Ma intreb ce negociere s-ar mai purta de pe asemenea pozitii?
Stimate tinere, te-as sfatui sa faci o adresa firmei si sa incerci sa soliciti informatii despre salariul tatalui tau. Cel mai probabil vei fi refuzat. Pe calea judecatii, instanta insa solicita, la cererea ta, venitul obtinut de tata firmei la care acesta lucreaza. Poti solicita si valoarea bonusurilor, a primelor etc, daca e cazul.
Calea amiabila e de preferat. Intrebarea e daca tatl se teme ca nu va avea o dovada ca ti-a platit, tu ce dovada vei avea ca ei isi va tine cuvantul si va plati pensia datorata in mod regulat?
Apoi, ar mai fi o intrebare, la ce dovada se refera tatal tau? in fata cui? Eu zic ca in fata instantei, deci se gandeste ca l-ai putea da in judecata, ai putea descoperi veniturile reale si atunci s-a gandit ca ar fi mai bine sa "negocieze".
Sunt simple supozitii ce scriu eu. Eu doar te invit sa le ai pe toate in vedere pentru a lua decizia cu care te vei simti impacat.
[ link extern ]