avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 205 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Tichete de masa
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Tichete de masa

Buna ziua,
Am o nelamurire.
La fostul angajator am avut un anume salariu brut stabilit in contractul individual de munca, iar tichetele de masa au fost ca "bonus", adica venitul meu lunar a fost salariul brut din cim + valoarea tichetelor de masa.
La actualul angajator am un anume venit brut stabilit in cim, insa am inteles de la colegi ca tichetele de scad din salariu. In cim nu este specificat nimic de tichetele de masa.
Cum e normal sa fie?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:28, 15 Octombrie 2016
Nu are cum sa se scada din salariu, tichetele de masa.

Contravaloarea acestora este suportata de catre angajator. Daca in c.i.m. nu este specificat nimic de tichetele de masa, atunci verificati in reg.intern daca exista prevazuta acordarea acestora..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Retinerea impozitului pe tichete de masa ContSters165204 ContSters165204 Am si eu o nelamurie....este legal sa se retina contravaloarea impozitului pe tichete de masa din salariul net? tocmai am primit aceasta veste ca si angajata, ... (vezi toată discuția)
Drepturi si obligatii itomos itomos Buna ziua! Va rog sa ne consiliati cu privire la urmatoarele aspecte de dreptul muncii. 1. In cadrul contractului individual de munca, noi avem ... (vezi toată discuția)
Salariu bogdan2309 bogdan2309 La un salariu brut realizat de 3798 lei cu tichetele de masa incluse in el am ramas cu un salariu net de 2307 lei. Am primit un avans de 600 lei iar rest de ... (vezi toată discuția)