avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divort

Buna,cat poate dura un divort in situatia in care sotul e plecat din tara,la termene nu vine si sunt copii minori?Unde trebuie citat dc nu cunosc nici macar orasul unde e stabilit? In cat timp se finalizeaza procesul?Multumesc.
Cel mai recent răspuns: mirelba , utilizator 16:54, 15 Octombrie 2016
E greu de spus cat va dura.

Dar daca nu il veti gasi aveti sanse sa obtineti custodie exclusiva si se merita asteptarea.
Si unde va fi citat?Vroiam sa stiu dc dureaza saptamani,luni sau chiar ani?Ma gandeam ca dc el nu va veni la termene se va termina repede.
Va trebui sa indicati adresa ultimului domiciliul cunoscut din tara, sa faceti demersuri la evidenta populației sa aflati eventual noul domiciliu. Daca arătați instanței ca ati facut toate demersurile necesare sa il găsiți dar fara folos, abia atunci se va aprobă citarea prin publicitate intr un ziar si la usa instanței si i se va numi un curator care sa ii reprezinte interesele.
am inteles,multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Custodie comuna georgetasolo georgetasolo Sunt divortata de 2 ani si din pacate am custodie comuna cu fostul sot, [editat]( hotararea este definitiva si irevocabila; am divortat in 01.09.2013). Doresc ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am si eu o intrebare pentru un caz de divortz, a mamei ... quoissss quoissss buna ziua, am si eu o intrebare pentru un caz de divortz, a mamei mele. va rog frumos, daca aveti vreo opinie, sa scrieti ceva 1. daca in cazul ... (vezi toată discuția)
Modalitati de chemare in judecata a unei persoane/ familii in lipsa adresei de domiciliu getaniculescu@hotmail.com getaniculescu@hotmail.com Care sunt modalitatile de chemare in judecata a unei persoane/familii, daca nu se cunoaste adresa de domiciliu a acesteia, nici din tara, nici din Spania, unde ... (vezi toată discuția)