avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1342 soluții astăzi
Forum AvocatNet Italia Legislatia muncii si probleme ... Infintare punct de lucru in spania
Discuție deschisă în Legislatia muncii si probleme conexe

Infintare punct de lucru in spania

Am un srl in romania cu activitate de prestari servicii de service gsm si it si doresc sa deschid un punct de lucru in spania , se poate si daca da ce anume trebuie sa fac ?

Multumesc anticipat pt ajutor si timpul acordat.

Alte discuții în legătură

Angajat la o companie 8 ore si asociat unic angajat la srl ( 2-4 ore ) antreprenorul antreprenorul Buna ziua, Sunt angajat la o firma IT cu aplicabilitate in domeniul automotive cu contract de 8 ore / zi, iar momentan lucrez de acasa. Doresc sa infiintez ... (vezi toată discuția)
Înființare srl-d service gsm + scutire taxe ca inginer it Mihai Dorohoi Mihai Dorohoi De 3 ani lucrez acasă, reparații GSM Decodari etc, anul acesta îmi iau(sper sa fie totul ok) licența în Automatica si Calculatoare la POLI. As vrea ... (vezi toată discuția)
Obligativitate ssm/psi pentru srl cu contract de mandat? - servicii it remote ionutmcinjau ionutmcinjau Buna seara, sunt administrator la SRL-ul meu si vreau sa prestez servicii de IT. Mi-am intocmit contract de mandat cu mine insumi. Sunt obligat in vreun fel ... (vezi toată discuția)