avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 733 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... Noua declaratie 394 - ANULARE \"Lista operatiuni\" si ...
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

Noua declaratie 394 - ANULARE "Lista operatiuni" si pastrarea "Nomenclator operatori" pentru a incarca o noua perioada de raportare

Buna ziua!

In vechiul format al D394, aveam optiunea de a debloca declaratia din luna precedenta si de a anula intrarile existente, astfe incat sa inregistrez intrarile pentru noua perioada de raportare fara a fi nevoie sa scriu iar datele de identificare ale firmei sau denumirea unui furnizor deja inregistrat in trecut.

Observ ca in noua D394 nu mai exista butonul de ANULARE "Lista operatiuni" si pastrarea "Nomenclator operatori" pentru a incarca o noua perioada de raportare " #-o ceea ce inseamna ca desi poate am 30 de furnizori pentru care inregistrez lunar, in loc sa pun doar CUI - ul si suma, trebuie de fiecare data sa pun si denumirea.

Exista cumva o solutie?

Multumesc!

Alte discuții în legătură

Completare factura fiscala : produs livrat prin curier hordymulberry hordymulberry Intrebarea mea se refera la urmatorul astepct : Trimit o factura cu produsul livrat prin curier La completare la delegat mi se pare normal sa scriu firma ... (vezi toată discuția)
Revisal 6.0.6 - ultima versiune a registrului Cornel  Vasile Cornel Vasile Începând cu data de 25 noiembrie 2016, Inspecţia Muncii pune la dispoziţia angajatorilor o versiune actualizată a aplicației Revisal pentru transmiterea ... (vezi toată discuția)
Decizie de declarare in inactivitate primite de la anaf albu.andrei1985 albu.andrei1985 Buna ziua, Va rog mult sa ma ajutati intr-o problema. Ca urmare a unei decizii de declarare in inactivitate primite de la ANAF incepamd cu data de ... (vezi toată discuția)