avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 534 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Presedinte Asociatie de Proprietari
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Presedinte Asociatie de Proprietari

Buna ziua,
As dori sa stiu daca sotul meu poate fi presedinte al Asociatiei de Proprietari in urmatoarele conditii: apartamentul a fost cumparat de mine prin credit la banca in mai 2008 si noi ne-am casatorit in iunie 2008. El practic nu figureaza in contractul de vanzare-cumparare.

Multumesc
Cel mai recent răspuns: Adriantot , moderator 15:12, 17 Octombrie 2016
Nu, nu poate fi presedinte al asociatiei de proprietari. Asa cum prevede legea 230/2007 membrii comitetului executiv (inclusiv presedintele) sunt alesi in adunarea generala dintre proprietarii membri ai asociatiei de proprietari.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proprietar vs. membru al asociatiei de proprietari. georgetteivonna georgetteivonna Buna seara, am o nelamurire. Locuiesc la bloc, sunt cu cineva, stam impreuna, nefiind casatoriti, problema este urmatoarea; Apartamentul este pe numele meu si ... (vezi toată discuția)
Probleme cu presedintete asociatiei cristianZ cristianZ Buna ziua, Sunt reprezentantul dezvoltatorului unui proiect imobiliar , am ajutat la constituirea asociatiei de poprietari si acum ne confruntam cu o problema ... (vezi toată discuția)
Membru in comitetul executiv, conditionat de drept de proprietate petrecg petrecg Buna ziua, in blocul unde locuiesc am fost ales membru in consiliul executiv, dar pentru a fi validat trebuie sa dovedesc ca sunt si proprietar. Apartamentul ... (vezi toată discuția)