Va salut
Dragii mei, pana mai ieri, fara cont, va citeam ...si ma miram de ce citeam pe aici!
Azi, mi `a venit randul sa fiu si eu un fel de ...victima. CRED!
Povestea: am cunoscut o fata, de pe un site de matrimoniale - era adminul site ului(am tintit sus ;) ) - am avut unele discutii, unele intalniri la ea in oras - mergeam eu in zilele si la orele stabilite de comun acord - azi, m`a sunat un tip de la Diicot Arges - Pitesti, povestindu mi cate in luna si in stele: avea print-screen `urile de pe whatsapp si sms`uri - dintre mine si ea de pe vremea cand EU credeam ca suntem impreuna si ea .."play dumb"? pentru ca concluzia zilei de 17.10.2016 ...e ca ea n `a fost cu mine.
Ultima mea discutie cu ea, a fost prin august, cand, in urma faptului ca nu ne am dat in cap la despartire, a fost totul ok si ne am zis "papa" la final - adica nu ne am injurat si nu ne am dat in cap nici macar o singura data.
Revenint - la telefon, cu tipul de la Diicot, m am inteles ok, el avand si ceva informatii neadevarate - pe care, i le-am indirmat!
Omul mi-a dat chiar si numarul personal de telefon, ca sa l sun in caz ca poate am si eu nevoie la un moment dat sa iau legatura cu el../
Concluzia discutiei telefonice, din ce mi `a zis el, a fost ca a inchis dosarul in care am fost SUPRAVEGHEAT - mi`a zis si unde locuiesc ..- l`a inchis pentru ca s-a inteles cu mine la telefon, eu spunandu`i ca NU o sa mai iau legatura cu ea fiind partea "vatamata" si eu ...hartuitorulsefnenorocitcarenulasafatainpace
Dilema mea este: acest dosar s`a inchis asa, pentru ca tipul m`a sunat, eu am cooperat si ..el scrie acolo: l`am sunat pe nenorocit, m`am inteles cu el si "job done"!?
CUM anume se inchide un astfel de dosar va rog?
Ma scuzati pentru picatura de umor introdusa in povestire, sunt un om optimist, vesel, n `am facut rau nimanui si nici nu intentionez sa incep chiar cu o fata pentru care ajunsesem sa am niste sentimente frumoase.