avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1321 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Am fost acuzat de hartuire si sunat de cineva de la ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Am fost acuzat de hartuire si sunat de cineva de la DIICOT

Va salut

Dragii mei, pana mai ieri, fara cont, va citeam ...si ma miram de ce citeam pe aici!
Azi, mi `a venit randul sa fiu si eu un fel de ...victima. CRED!

Povestea: am cunoscut o fata, de pe un site de matrimoniale - era adminul site ului(am tintit sus ;) ) - am avut unele discutii, unele intalniri la ea in oras - mergeam eu in zilele si la orele stabilite de comun acord - azi, m`a sunat un tip de la Diicot Arges - Pitesti, povestindu mi cate in luna si in stele: avea print-screen `urile de pe whatsapp si sms`uri - dintre mine si ea de pe vremea cand EU credeam ca suntem impreuna si ea .."play dumb"? pentru ca concluzia zilei de 17.10.2016 ...e ca ea n `a fost cu mine.
Ultima mea discutie cu ea, a fost prin august, cand, in urma faptului ca nu ne am dat in cap la despartire, a fost totul ok si ne am zis "papa" la final - adica nu ne am injurat si nu ne am dat in cap nici macar o singura data.
Revenint - la telefon, cu tipul de la Diicot, m am inteles ok, el avand si ceva informatii neadevarate - pe care, i le-am indirmat!
Omul mi-a dat chiar si numarul personal de telefon, ca sa l sun in caz ca poate am si eu nevoie la un moment dat sa iau legatura cu el../
Concluzia discutiei telefonice, din ce mi `a zis el, a fost ca a inchis dosarul in care am fost SUPRAVEGHEAT - mi`a zis si unde locuiesc ..- l`a inchis pentru ca s-a inteles cu mine la telefon, eu spunandu`i ca NU o sa mai iau legatura cu ea fiind partea "vatamata" si eu ...hartuitorulsefnenorocitcarenulasafatainpace

Dilema mea este: acest dosar s`a inchis asa, pentru ca tipul m`a sunat, eu am cooperat si ..el scrie acolo: l`am sunat pe nenorocit, m`am inteles cu el si "job done"!?
CUM anume se inchide un astfel de dosar va rog?

Ma scuzati pentru picatura de umor introdusa in povestire, sunt un om optimist, vesel, n `am facut rau nimanui si nici nu intentionez sa incep chiar cu o fata pentru care ajunsesem sa am niste sentimente frumoase.
Puteti sa sunati sau puteti sa nu sunati, depinde ce urmariti prin asta, aveti de ales !
Practic, dvs. fiind de buna credinta nu are ce sa vi se intample mai mult decat ati patimit (ma refer sentimental), cel mult puteti fi chemat pe la alte audieri in calitate de martor daca cei din institutia de la Pitesti se sesizeaza cu privire la o eventuala fapta a celui care v-ar fi sunat fara a avea calitatea pe care si-a declinat-o la telefon.
o las asa si merg mai departe cu o amintire amara...nici nostradamus n`ar fi vazut o pe asta!

va multumesc tuturor inca odata pentru raspunsurile rapide
Gasiti toti procurorii in functie pe siteul DIICOT, dar eu va spun ca nu v-a sunat cineva de acolo, nu stau procurorii la palavre la telefon, va citeaza la sediu daca vor sa afle ceva si va audiaza.
m-am uitat pe site, nu se regaseste in listele respective

deci m`a sunat un "prieten comun" asa cum s`a recomandat la telefon, ...imaginar :)
god, ce oameni exista in lumea asta!
Mai mult ca sigur ca asa este.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am fost prins acum 2 luni cu un pliculet cu cannabis asupra mea andrei_a_andrei andrei_a_andrei La inceputul lunii aprilie am fost prins in centrul Capitalei de jandarmii in civil. Au gasit asupra mea aproximativ 1g de iarba. Am fost la sectie, am dat ... (vezi toată discuția)
Datorie prescrisa barbone_2006 barbone_2006 acum vreo 4 ani am facut un credit la o banca, si pt ca ,de la un moment dat, nu am mai platit (din motive reale) mi s-a reziliat contractul de credit pe 17 ... (vezi toată discuția)
15grame de iarba adelind adelind Buna ziua! Scuze ca apar asa... ca o bomba dar is foarte speriat pe o tema. In vara am venit in tara in vizita, is consumator de marijuana. Eu cu un ... (vezi toată discuția)