avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 139 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... certificat de mostenitor
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

certificat de mostenitor

buna ziua,am declaratiile de la fostii cumnati de neacceptare,fostii socri si fostul sot sunt decedati,am 2 minori cu fostul sot si acum urmez procedura de dezbaterea succesiva a succesiunilor dupa cei decedati.Am inteles ca dupa 20 zile o sa avem certificatul de mostenitor pt minori.Intrebarea mea este daca fostul sot avea datorii la electricitate si la primarie niste amenzi de circulatie neplatitte,mostenitorii trebuie sa achite datoriile/Daca vrem sa facem un alt contract de electricitate deoarece cel vechi este intrerupt pt neplata si cu datorii putem face altul fara achitarea datoriilor? multumesc
Cel mai recent răspuns: tabangina , utilizator 20:18, 18 Octombrie 2016
Amenzile de circulatie neplatite se anuleaza in cazul decesului, in schimb datoriile la furnizori trebuie achitate pentru ca furnizorii opresc utilitatile si nu fac alte contracte de furnizare pana nu se platesc datoriile.
multumesc pt raspuns,dar minorul mostenitor poate sa imi vanda mie mostenirea eu avand alt nume de familie,sa pot face un nou contract de electricitate pe numele meu,deoarece datoria este foarte mare si nu putem sa o achitam acum?
nu. mergeti si intelegeti-va pt esalonarea datoriei
Buna ziua,
daca sunt mai veci de trei ani ati scapat.
Din nu, nu puteti semna alt contract refuzand electrica.
multumesc frumos

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificat de mostenitor tabangina tabangina buna ziua,am nevoie de o indrumare si va rog sa ma ajutati.Am fost casatorita,am divortat,am 2 copii minori si am primit declaratii de neacceptare de la fostii ... (vezi toată discuția)
Certificat fiscal pt succesiune tabangina tabangina buna ziua,dupa fostii socri si fostul sot pot cere certificat fiscal,daca am fost divortata de fostul sot inaintea decesului sau?mentionez ca fostii socri sunt ... (vezi toată discuția)
Teren mostenit ocupat de arendas andreialexandra andreialexandra buna ziua,o sa intru direct in subiect:dupa decesul fostului sot si a fostilor socri am dezbatut mostenirea si cu semnatura de neacceptare din partea fostilor ... (vezi toată discuția)