Gabriel Klein Kiritescu 
	    	Utilizator

Gabriel Klein Kiritescu 
	    	Utilizator	    

nikole tablet 
	    	Utilizator

nikole tablet 
	    	Utilizator	    

gi-jane2 
	    	Moderator

gi-jane2 
	    	Moderator	    

gi-jane2, moderator
 gi-jane2, moderator 	
			~ final discuție ~
 Ana Sophia	                   

Buna ziua, locuiesc impreuna cu tatal si mama in acelasi apartament de 7 ani. Fratele meu locuieste in USA si are acolo domiciliul din 2000. As vrea sa stiu ... (vezi toată discuția)
	                    Ana Sophia	                   

Buna ziua, locuiesc impreuna cu tatal si mama in acelasi apartament de 7 ani. Fratele meu locuieste in USA si are acolo domiciliul din 2000. As vrea sa stiu ... (vezi toată discuția)

gimigimi	                   

Tatal meu a decedat in urma cu 2 ani si nu s-a dezbatut taxa de succesiune. Mentionez ca dansul a fost recasatorit, dar nu mai are copii din aceasta casatorie. ... (vezi toată discuția)
	                    gimigimi	                   

Tatal meu a decedat in urma cu 2 ani si nu s-a dezbatut taxa de succesiune. Mentionez ca dansul a fost recasatorit, dar nu mai are copii din aceasta casatorie. ... (vezi toată discuția)

NICOLAE LAMBRU	                   

Buna ziua, 
Exista urmatoarea speta, o familie formata din sot, sotie si doua fiice. De aproximativ 15 ani sotul a divortat, fiicele au ramas la mama, dar au ... (vezi toată discuția)
	                    NICOLAE LAMBRU	                   

Buna ziua, 
Exista urmatoarea speta, o familie formata din sot, sotie si doua fiice. De aproximativ 15 ani sotul a divortat, fiicele au ramas la mama, dar au ... (vezi toată discuția)