avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1572 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divort cu copil minor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divort cu copil minor

Vreau sa divortez! Ce trebuie sa fac?Avem un copil de 7 ani si imobil comun, dar intentionez sa plec cu chirie la o garsoniera sau apartament cu 1 camera.
Nu vrea sa-mi dea copilul...e violent verbal si fizic. Are venituri salariale mai mici decat mine si cazier. Care sunt sansele lui de castig?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 22:48, 23 Octombrie 2016
Multumesc mult! Acum sa gasesc si un avocat care sa nu fie intimidat de iesirile ,amenintarile sotului.
Doamna draga, daca-i viloent, deschideti cat mai curand procesul de divort si tot cat mai curand luati-va copilasul si plecati in chirie. Aveti sanse mari nu va faceti probleme. Aveti grija la partaj sa nu alegeti imobilul cu obligatia sa-i dati sulta sotului, de regula evaluarile ies peste pretul pietei si ramaneti in dezavantaj, dar daca oricum doriti sa plecati nu cred ca este riscul sa cadeti in capcana asta.

In legatura cu martorii de aceeasi sperta cu el, nu va faceti foarte multe griji, judecatrii sigur au experienta cu ei si asa cum spunea cineva mai sus, le puteti face plangere pentru marturie mincinoasa.
Dacă veți locui în garsoniera nu e bine.
Încercați sa plece el de acolo dacă tot urmează sa angajați avocat.
Vorbiți cu avocatul de probe ca sa va îndrume bine.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Martori mincinosi divort cu minori ContSters200238 ContSters200238 Buna ziua, Sunt in proces de divort cu sotul meu, urmeaza sa avem prima infatisare. Ca in majoritatea cazurilor, sotul meu nu este de acord cu divortul, ... (vezi toată discuția)
Motive de ingrijorare incredintare minor kamyta kamyta acum 4 luni am intentat divort fiind nevoita sa parasesc domiciliul fara copil fiindca sotul nu mi la dat ,iar politia nu s-a bagat.locuiesc in chirie acum ... (vezi toată discuția)
Divort cu minor si amenintari N.Giulia N.Giulia Buna seara. De curand sotul meu mi-a intrat pe adresa de mess si mi-a descoperit o discutie cu un barbat in cadrul careia filtram cu el. Nu a vrut sa ma creada ... (vezi toată discuția)