avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 229 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Agresiune sexuala si violenta in familie
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Agresiune sexuala si violenta in familie

buna ziua eu sunt acuzat de agres sex si violenta in familie am facut arest 2 luni dupa care sunt acasa la domicil am 3 luni jumat de arest ulterior partea vatamata a schimbat declaratile ca nu sunt vinovat de agres sexuala doar lovit partea vatamata este cam mincinoasa doreste impacarea am stat in concubin... 6 ani partea vatamata e fata ei si mama ei e martor si fratele ei la fel mama ei fiind insarcinata cu mine in 6 luni n poate umbla mereu la tribunal sau politie asadar partea vatamata e minoara ultima oara cand a declarat in foaie scrisa a scris ca nu a existat agres sexu doar lovit din cate vad partea vatamata doreste impacarea vrea sa nu ma inchida deci repet si eu ca doar am lovit copiul putin si am certat asta e tot dar nu stie cum sa rezolve cazul nu doreste sa fiu inchis nu poate retrage plangerea as dori sa stiu ce este de facut va multumesc:( copilul meuu se va naste in 3 luni nu mai e mult doresc sa scap odata mam saturat :sorry:

Alte discuții în legătură

Am agresat-o pe fosta iubita ... ce pot sa patesc? ionut28 ionut28 Am fost intr-o seara la domiciuliul fostei mele iubite si am agresat-o verbal(niste zbieraturi de am trezit vecinii) cat si fizic (o mana ferma in gat si cam ... (vezi toată discuția)
Intrare prin efractie,distrugere de bunuri si lovire raluca_andreea raluca_andreea Buna ziua! In data de 19 iunie m-am certat cu fostul meu concubin care era in vizita sa isi vada fetita.Cearta s-a terminat cu lovituri din partea lui,dupa ... (vezi toată discuția)
Urgent carmensitta carmensitta Am si eu o problema sotul meu a aparat copilul batut de un alt baiat de 12 ani luandu-l pe acela de urechi si despartindu-i, iar eu au venit la usa cu 3 ... (vezi toată discuția)