albuemanoil a scris:
situatia este din 2010. spatiul figureaza la asociatie ca locuinta iar la barou ca sediu principal profesional si cabinet de avocatura
Pai daca la asociatie figureaza, ce va intereseaza cum figureaza la barou, la uniunea scriitorilor, la federatia pensionarilor sau in alte asemenea organizatii!?
Asociatia repartizeaza cheltuielile normal fiecarui proprietar indiferent ca este persoana fizica sau juridica, indiferent din ce organizatii mai face parte, indiferent ca acum este membru PSD dupa ce a fost membru PD, PNL, PMP, PRM, PPDD... urmand trasee sau adaptandu-se la schimbarile politice. Eu nu cred ca este membru marcant, important al unui partid si spun asta pentru ca membrii cu influienta intr-un partid nu se compromit cu asemenea maruntisuri.
Va sugerez sa lasati politica pe seama politicienilor, sa discutam politica pe alte forumuri si nu aici pe avocatnet. Daca sunteti responsabili in acea asociatie nu trebuia sa admiteti situatia prezentat, asa cum spuneti, inca din 2010. Adica de sase ani aceasta persoana a fost la "putere", partidul sau a fost la putere? Parca au fost alegeri locale 2012 si in 2016.
Dar, repet, chiar daca ar fi fost primar in 2010, reales in 2012 si in 2016, tot asociatie este vinovata ca nu a aplicat legea in aceasta perioada.
Poate nu este adevarat dar am suspiciunea ca veniti acum cu aceasta poveste dora cu scop electoral. E doar o suspiciune.