In frumosul meu oras , TULCEA , unul din consilierii locali , de profesie avocat , detine in cadrul asociatiei de proprietari sediul principal profesional si cabinetul de avocat. Acesta pretinde ca are dreptul , in virtutea calitatii de consilier local , sa nu plateasca cheltuieli de intretinere pentru sediul principal profesional si cabinetul de avocatura . Asociatia de proprietari nu il trece in lista de plata ca si cum nu exista . Atat sediul principal profesional cat si cabinetul de avocatura figureaza cu adresa in asociatia noastra in datele furnizate de Baroul de avocati Tulcea . ESTE LEGAL ?
asociatia trebuie sa repartizeze cheltuielile in functie de natura persoanei . in cazul persoanelor juridice se aplica hg 1588 / 2007 , art 37 , asa cum s-a aratat mai sus
Asociatia de proprietari ca si entitate juridica are reprezentant legal o persoana fizica in persoana presedintelui de asociatie care in interesul general al asociatiei de proprietari si a membrilor proprietari avea obligatia ,din 2010 sa aplice disp HG nr 1588/2007 art 37
Daca asociatia de proprietari nu a incheiat conventia legal prevazuta,inseamna ca vinovat de situatia prezentata nu este numai distinsul avocat ci si distinsul/distinsii presedinti in functie din 2010 pana in prezent
@albuemanoil
" În fiecare secundă, pe glob, se naşte un fraier. Principalul este să-l găseşti." Ce a făcut păna acum distinsul Preşedinte si gaşca din Comitetul Executiv? Dar cenzorul ? Preşedintele asociaţiei, Presedintele comisiei de cenzori, pentru ce-i plătiţi ? Nu ştiau că la schimbarea destinaţiei spţiului de locuit se încheie, prin negociere, un contract ?
Faceţi binişor un calcul pentru utilităţi, începând cu 2010, şi puneti-i să suporte c/v., din banii cu care au fost remuneraţi, pentru inactivitate. Iar pentru d-na avocat/consilier, o mica reclamaţie la Primărie, pentru trfic de influenţă.
Restante si explicatii
alleen
buna ziua am si eu o mica intrebare,Cum pot obliga o asociatie de propietari sa imi dea toate datele de plata si restantele si modul( indici de procentaj) de ... (vezi toată discuția)