avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1433 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Ajutor de somaj
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Ajutor de somaj

Buna ziua,

se poate primii ajutor de somaj daca lucrez in alt judet si nu am viza de flotant?

Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:38, 24 Octombrie 2016
Dosarul pentru indemnizatia de somaj se depune la AJOFM -ul in raza caruia aveti domiciliul sau resedinta.
Buna ziua,

deci nu reprezinta o problema ca ma duc sa imi depun actele la Hunedoara spre exemplu, daca eu in ultimii doi ani am lucrat in Arad?

Va multumesc.
Nu cred ca ar fi un impediment. Insa puteti intreba la AJOFM inainte sa va deplasati la Hunedoara.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

In ce localitate ma inregistrez la ajofm ??? doreeana doreeana Buna seara! Imi puteti spune va rog, daca eu am domiciliu stabil in Hunedoara, si am lucrat in Cluj, si am flotant pe Cluj, si doresc sa obtin un loc de ... (vezi toată discuția)
Unde depun actele pt.somaj? kami81 kami81 as vrea sa stiu unde -mi depun actele de somaj..?adica,eu am lucrat in cj,am buletin de satu mare...exista vreo sansa sa-mi depun actele aici in cluj? (vezi toată discuția)
Inregistrarea somerului la ajofm letipop letipop L. 76/2002,Art. 34. - (1) ªomerii prevăzuţi la art. 17 alin. (1) beneficiază de indemnizaţie de şomaj dacă îndeplinesc cumulativ următoarele ... (vezi toată discuția)