Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

raisabujor 
	    	Utilizator

raisabujor 
	    	Utilizator	    

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

~ final discuție ~
 doreeana	                   

Buna seara!
Imi puteti spune va rog, daca eu am domiciliu stabil in Hunedoara, si am lucrat in Cluj, si am flotant pe Cluj, si doresc sa obtin un loc de ... (vezi toată discuția)
	                    doreeana	                   

Buna seara!
Imi puteti spune va rog, daca eu am domiciliu stabil in Hunedoara, si am lucrat in Cluj, si am flotant pe Cluj, si doresc sa obtin un loc de ... (vezi toată discuția)

kami81	                   

as vrea sa stiu unde -mi depun actele de somaj..?adica,eu am lucrat in cj,am buletin de satu mare...exista vreo sansa sa-mi depun actele aici in cluj? (vezi toată discuția)
	                    kami81	                   

as vrea sa stiu unde -mi depun actele de somaj..?adica,eu am lucrat in cj,am buletin de satu mare...exista vreo sansa sa-mi depun actele aici in cluj? (vezi toată discuția)

letipop	                   

L. 76/2002,Art. 34. - (1) ªomerii prevăzuţi la art. 17 alin. (1) beneficiază de indemnizaţie de şomaj dacă îndeplinesc cumulativ următoarele ... (vezi toată discuția)
	                    letipop	                   

L. 76/2002,Art. 34. - (1) ªomerii prevăzuţi la art. 17 alin. (1) beneficiază de indemnizaţie de şomaj dacă îndeplinesc cumulativ următoarele ... (vezi toată discuția)