avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 775 soluții astăzi

Reges-Online: Operațiuni esențiale și situații speciale. Ghid practic pentru o gestionare corectă și eficientă a registrului. Vezi agenda evenimentului și participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Achiziţii şi livrări ... Import din Uniunea Europeana
Discuție deschisă în Achiziţii şi livrări intracomunitare

Import din Uniunea Europeana

Vreau sa imi deschid un PFA platitor de TVA in domeniul tehnic.
1- Este posibil sa fac import din Uniunea Europeana?
2- Daca pot,ce acte trebuiesc depuse sau daca trebuie ceva anume facut la deschiderea PFA-ului?
Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Pfa - in calculul venitului impozabil intra si tva-ul? Ana_Ardelean Ana_Ardelean Buna ziua, Sunt PFA autorizata in sistem real si vand consumabile pentru imprimante. Acestea le import din Uniunea Europeana deci facturile mele de intrare nu ... (vezi toată discuția)
Documente contabile pfa DMM12 DMM12 Buna ziua, Am deschis de curand un PFA care furnizeaza servicii de consultanta in domeniul IT Nu e platitor de TVA in Romania, dar este inregistrat in ... (vezi toată discuția)
Pfa norma venit pentru consultanta online wrmyx wrmyx Buna ziua dragi colegi forumisti, Lucrez in domeniul online ca si consultant in domeniul publicitatii online pentru o firma din SUA. Am inteles de la o ... (vezi toată discuția)