avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 192 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Politistii pot fi condamnati pentru calomnie?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Politistii pot fi condamnati pentru calomnie?

Va rog, as vrea sa dau in judecata pentru calomnie un politist care a intocmit un referat de clasare a unei plangeri penale a mea in care a trantit in scris tot felul de minciuni la adresa mea si care s-a clasat ca urmare a acelor minciuni.
Ca s-a clasat... mai era cum mai era dar am fost pus la plata de mari cheltuieli judiciare, pe nedrept.
Nu ii fac plangere penala pentru ca intre politie si procuratura = LOVE!
SI imi pierd timpul si banii degeaba.
Insa as vrea sa imi plateasca daune pe calomnie.
Ati mai auzit de asa o speta? Sa fie pus politist sa plateasca pentru porcariile de le face unui om? Deci intrebarea e daca exista jurisprudenta si ce sanse are asa o actiune.
Cel mai recent răspuns: KLTM , utilizator 19:48, 26 Octombrie 2016
Cal9mnia nu mai este infracțiune.

În cazul dat nici nu era calomnie.

Răspunsul este negativ.
Dar ce este daca nu este calomnie? Eu probez ca a mintit cu scopul de a atrage acele cheltuieli judiciare asupra mea. Din razbunare ca l-am filmat si l-am pus si pe you tube cand nu facea ce trebuie in timpul serviciului.
Atunci spuneti-mi dvs. ce pot sa ii fac sa plateasca, va rog. Multumesc.
Dar stiu ca nu mai raspundeti ca am mai asteptat si alta data si degeaba.

Stie toata lumea ca nu mai sunt in codul penal demult, din pacate. Prea multi nesimtiti in tara asta fac si zic ce le trece prin cap.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calomnie in referatul politiei Sever Simion Sever Simion Buna seara, Politia a facut un referat de clasare a unei plangeri penale intocmite de mine. In acest referat pe care nu l-am vazut dar este citat in ... (vezi toată discuția)
Pot redeschide un proces penal? alexandru_z alexandru_z Daca in anul 2011 am depus o plangere penala pentru fapte de malpraxis, unele dintre ele nu le cunosteam atunci. Dosarul a fost tinut la sertar cativa ani, ... (vezi toată discuția)
Denunt calomnios Dana Marin Dana Marin Mai exista in CP infractiunea de denunt calomnios? Vreau sa fac o plingere pentru niste minciuni neprobate scrise despre mine, cu intentie rea, intr-o plingere ... (vezi toată discuția)