avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 595 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Cod pensie N31/M
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Cod pensie N31/M

Buna ziua,
am o rugaminte la cei care cunosc codurile din deciziile de pensionare.
Tatal meu fost magistrat , avea cod de pensionare V10 /M .

Dupa decesul tatalui mama are pensie de urmas avand cod N 31/M.

De la casa nationala de pensii i s-a transmis in urma solicitarii ei de a i se actualiza pensia de serviciu in urma adeverintei transmisa de angajatorul tatalui meu catre cnpp, ca nu se poate face acest lucru momentan deorece sunt probleme de ordin informatic si decizia nu poate fi emisa. Cei de la CNPP presupun ca exista o greseala in ceea ce priveste codul de pe decizia ei de pensionare , respectiv cod N 31/M NU ar fi cel corect!
Cand a intrebat ce reprezinta acest cod fie nu am primit un raspus concret., fie nu a inteles ea .....

Alte discuții în legătură

Pensie doina-dobrescu doina-dobrescu Cei de la Casa de Pensii nu vor sa-mi asimileze anii de studiu universitar la pensia mea de urmasi, conf. art.49 al.1 si art.51 din leg. 263/2010. Tot Casa de ... (vezi toată discuția)
Am optat pentru pensia de urmas, casa de pensii refuza sa-mi suspende plata pensiei pandia florina pandia florina Pe scurt, sotul a fost cadru militar, a decedat, am solicitat MAI pensie de urmas, mi s-a aprobat demersul si mi s-a stabilit cuantumul pensiei, cu precizarea ... (vezi toată discuția)
Bună ziua,ca rog dacă puteți sa ma ajutați cu un răspuns,tatăl ... maryag maryag Bună ziua,ca rog dacă puteți sa ma ajutați cu un răspuns,tatăl meu a fost pensionat pe caz de boala,dar din august 2021 a fost sistata pensia deoarece ... (vezi toată discuția)