avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 787 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Anulare actiune in instanta?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Anulare actiune in instanta?

Buna ziua,

Am deschis in instanta o actiune de anulare a unei amenzi de circulatie pentru depasirea vitezei.

In PV-ul intocmit, agentul constator nu a specificat datele de identificare ale radarului si masinii (marca, tipul, seria si numarul aparatului radar, si nici numarul de inmatriculare a masinii in care acesta a fost folosit).

Intre dovezile trimise de Politie, am primit un certificat de omologre a unui aparat radar, dar nu stiu daca este cel folosit atunci cand mi s-a intocmit Procesul Verbal.

De asemenea, intre probele trimise, Politia a trimis si un CD cu filmarea in care se poate observa ca am depasit viteza.

As dori sa stiu daca considerati ca mai sunt sanse de reusita in anularea amenzii si a masurii suplimentare de retinere a permisului, in conditiile in care exista filmarea clara cu depasirea vitezei, certificarea unui aparat radar, insa in acelasi timp, nu am nici o dovada ca acel aparat radar m-a inregistrat.

Va multumesc pentru timpul acordat.
Cel mai recent răspuns: alexpripas , utilizator 18:06, 28 Octombrie 2016
Intucat organul de politie nu a precizat in procesul-verbal elemente esentiale aveti sanse de anulare, dar,ramane la aprecierea instantei de judecata.
Buna ziua,

Va multumesc pentru raspuns.

Sfatul Dvs ar fi sa continui cu actiunea?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestare pv radar in miscare gabriel_gavrila gabriel_gavrila buna ziua! zilele trecute am fost surprins de un radar aflat in miscare si sanctionat pentru depasirea vitezei legale + suspendarea permisului. Radarul era ... (vezi toată discuția)
Plangere contraventionala - permis conducere srgstancu srgstancu Buna Ziua, Am fost surprins de radar cu viteza de 101 km/h in localitate ( legal 50 km/h ) si mi-a fost suspendat permisul pe 90 de zile.Agentul a gresit ... (vezi toată discuția)
Amânare pronunțare plângere contravențională, eventual apel srgstancu srgstancu buna ziua, Am fost prezent la proces, in sala de judecata mi-a fost inmanata intampinarea Politiei impotriva actiunii de catre judecator si deasemeni mi s-a ... (vezi toată discuția)