avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 891 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Datorii
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Datorii

Srl cu datorii toarte mari anaf si cresc mereu accesoriile .As declară insolvența dar pe trei ani vine prea mare rată si nu as putea acoperii mai fiind și cheltuieli curente .Dacă reușesc să deschid alta firma să o țin la zi. Si as plati încet și pe cealaltă dar ar dura ani.si nu stiu cum sa procedez ,eu doresc să le achit pe toate chiar 10 ani dacă durează dar nu stiu cum sa procedez. Va rog s mi dați sfaturi ca nu stiu i cotro so apuc. Multumesc
Cel mai recent răspuns: crisrian , utilizator 09:24, 28 Octombrie 2016
Ar fi trebuit să declarați până acum insolvența deoarece ați putea fi tras la răspundere personal, în calitate de administrator, pentru proasta gestionare și continuarea unei activități neprofitabile firmei.
Stiu ca ar fi trebuit dar de frica si din speranța de mai bine am tot amînat.Dar întrebarea e cum sa procedez de acum incolo???

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor duplex - constructie DMX2012 DMX2012 Dragilor, HEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEELP!!! Am inceput ca idiotii constructia unui duplex cu niste parteneri (o familie-rude) neseriosi, dupa ce in prealabil ... (vezi toată discuția)
Va rog sa ma ajutati - relatii sexuale cu o minora Florin232017 Florin232017 Buna seara, imi cer mii de scuze ca fac x2 post, nu stiu de ce nu apare tot subiectul in celalalt post (am postat de pe telefon) Am si eu o mica mare ... (vezi toată discuția)
Dupa cat timp de la neplata se recurge la executare silita? ContSters102017 ContSters102017 Avem deja 45 zile in care nu am reusit sa mai platim la banca si astazi am primit tel de amenintare cu executare silita. In timp am reusi sa ne revenim cu ... (vezi toată discuția)