avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1647 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Datorii mai vechi de 30 de zile
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Datorii mai vechi de 30 de zile

Buna , doresc sa intreb daca s-a stabilit suma de la care se va face raportarea datoriilor mai vechi de 30 de zile conform prevederilor Monitorului Oficial 658 / 29.08.2016 , respectiv OG 22/2016?
Multumesc.
Ultima modificare: Vineri, 28 Octombrie 2016
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: roxxana_soare , utilizator 12:52, 28 Octombrie 2016
Din cate cunosc eu,raportarea datoriilor mai vechi de 30 zile ,se raporteaza doar in cazul in care este specificata clar pe factura ,data scadentei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Compensare pt suma de 298000ron???? Annamaria Bajko Annamaria Bajko Buna ziua! Am o rugaminte:-poate sa-mi spuna cineva cum sa procedeaza pentru compensarea sumei de 298000ron?Intr-o parte sunt mai multe facturi ... (vezi toată discuția)
Aplicare og 22/2016 CarmenCanareica CarmenCanareica La ce adresa se depun situatiile facturilor mai vechi de 30 zile conform OG 22/2016? (vezi toată discuția)
Compensare datorii intre 2 societati expro expro daca soc.X are datorie la soc.Y 4500 ron, iar soc Y are datorie la soc.X 15.000 ron, si daca X plateste datoria cu chitanta , se mai face ordin de ... (vezi toată discuția)