avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 560 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... CUMPARARE MASINA
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

CUMPARARE MASINA

Vanzatorul momentan nu poate sa scoata certificatul fiscal dar in contractul de vanzare cumparare i-si ia angajamentul in scris, ca in termen de 20 zile de la semnarea contractului trimite certificatul.Pot sa am incredere? Fiind stipulat in contract, are valoare juridica?
Ultima modificare: Vineri, 28 Octombrie 2016
JULIA59, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cris1971 , utilizator 01:07, 29 Octombrie 2016
De regula nu-l poate scoate pt ca are datorii, eu n-as risca sa fiu in locul d-voastra. Sunt multe cazuri in care pt ca vanzatorul nu isi putea plati datoriile la finante, au ramas incurcati cu banii dati si fara a putea inmatricula masina.

Contractul are valoare juridica doar ca, daca el nu poate obtine certificatul fiscal, nu veti avea ce face.
Ultima modificare: Vineri, 28 Octombrie 2016
Cris1971, utilizator
Multumesc,pt.raspuns
Eventual daca in contract se trece ca --- in cazul in care nu se respecta termenul, contractul se anuleaza si vanzatorul restituie banii ---ar fi in regula?
Nu-i problema de trecut in contract ce spuneti d-voastra, insa tipul asta de oameni care au permanent datorii, cand se vad cu bani in mana, in cateva zile ii directioneaza intr-o parte sau alta asa ca ramaneti cu scrisul pe contract daca el nu mai are ce sa va dea inapoi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nr 2 ordonanta presedintiala / antecontract v / c Victor76 Victor76 Incurcate sunt caile Domnului dar mai incurcate sunt legile in Romania ! Am nevoie urgenta de un avocat ( sau mai multi) capabili sa ma scoata din aceasta ... (vezi toată discuția)
Iampozitul pe venit pentru vanzarea prin "prima casa"? nicusorilinca nicusorilinca buna ziua... am imcheiat un antecontract de vanzare a apartamentului prin programul prima casa;impozitul calculat este destul de mare si am inteles ca eu in ... (vezi toată discuția)
Preluare firma autohot autohot .....asi dori sa preiau o firma cu activitate si contract in derulare,firma nu are datori fata de nimeni... ....se poate sa preiau firma prin contractarea ... (vezi toată discuția)