avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 206 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Retrocedare teren
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Retrocedare teren

Am un teren de 3 ha care este intr- o zona f. buna pe care nu am reusit sa - l primesc pina in zii de azi desi din 2005 incerc si prin judecatoria locala si printribunalul judetean.In cazul meu s-au facut3expertize 1 extrajudiciara in care se arata unde este terenul din nefericire dupa un an si jumatate expertul a decedat.Apoi mi s -a cerut expertiza judiciara la cererea fostului primar prin jurostul lor pPrimul expert aconstatat ca terenul este in alta parte eu nu-l cunosc niciodata nu. l-am vazut avocatul meu a depus obiectiuni judecatoarea nu a acceptat imediat acerut sa fiu de acord cuacceptarea altui expert .Atunci am inteles ca iarasi mi se pun bete in roata. Am acceptat alt expert. Avenit la fata locului amasurat. Dupa 1,5 ani a aparut cu expertiza sigur si el aconstatat ca terenul nu este acolo unde eu l-am indicat si unde scrie in actul meu constatind ca am niscai arator finat ce afost mai nou canal de scurgere si drum de exploatare. No i avem arator si finat pe actul de vinzare-cumparare acolo mai avem si numerele top Expertul amodificat harta numerele top Am facut obiectiuni Atunci acerut judecatoarea ca expertizamea sa fie avizata Sefii de la cf judetean au semnat favorabilexpertului si primariei lucrarea. In incheiere spune expertul ca lasa la latitudinea judecatorului hotarirea finala Vreau sa mai precizez ca eu am mai scos doua harti de la cf judetean privindamplasamentul terenului meu continind Si nr top aceste acte au fost depuse la dosar.si imi sunt favorabile doar nimena nu atinut cont de ea Doresc sa stiu daca judecatorul in cursul recursului poate pe baza actelor mele depuse la dosar pe baza depozitiei martorului sa-mi stabileasca amplasamentul corect.? Mai mentionez ca aceste terenuri au devenit intravilane cit din ele nu stim primaria nu doreste sa faca public.Va multumesc pt ajutor mai revin ca am si alte probleme

Alte discuții în legătură

Desfiintarea titlului de proprietate Elyza Bart Elyza Bart Doresc sa mai aduc alte lamuriri. Titlul de proprietate afost infiintat in 2002 imediat dupa ce au luat din cf partea dinspre soseaAu mai dat o parte altei ... (vezi toată discuția)
Pozitionare teren Mihut Nicolae Mihut Nicolae As dori un raspuns, in privinta unui teren intabulat cu nr. topo in CF , pe numele socrului meu, iar altui cetatean i s-a intocmit un titlu de proprietate pe ... (vezi toată discuția)
Obiectiuni expertiza contabila cass4 cass4 Buna ziua, Ce cai de atac exista cand se resping obiectiunile la expertiza contabila?Am urmatoarea speta:sunt in litigiu cu as.de proprietari,s-a cerut ... (vezi toată discuția)