avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 249 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Salariul mediu pentru calcularea pensiei
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Salariul mediu pentru calcularea pensiei

Buna ziua
Stiu ca pentru calcularea punctajului de pensie pentru o luna se imparte venitul brut realizat in acea luna la salariul mediu national, calculat si comunicat de INS dupa data de 25 sau 27 (nu imi amintesc bine) a lunii urmatoare.
Ce se intampla cu acest salariu mediu, daca dupa un an, doi sau mai multi, in urma unor procese, tribunalul modifica salarii vechi, implicit si realizarile brute din acele perioade?
Va multumesc anticipat
Cristina

Alte discuții în legătură

Calcul punctaj lunar ani24 ani24 buna ziua, sunt functionar public si as vrea sa stiu cum se calculeaza punctajul lunar pentru pensie. se ia pe ramura de activitate indicele de la INS ... (vezi toată discuția)
Pensionare veres erzsebet veres erzsebet cum calculeaza pensia, care este perioada pentru calculare, mai inainte a fost ultimele 5 ani (vezi toată discuția)
Punctajul lunar pentru calculul pensiei, si media pentru calculul concediului medical CristinaCIC CristinaCIC Buna ziua, Am reusit sa obtin de la casa de pensii un teanc de tabele, ca sa verific daca s-au introdus corect veniturile lunare. Nu vreau sa ma refer ... (vezi toată discuția)