Am o intrebare care face referire la un imobil al bunicilor la care suntem mai multi mostenitori. Recent dupa decesul bunicii, unul din mostenitori doreste sa mearga sa locuiasca la acel imobil alaturi de bunicul nostru care este in viata. In legatura cu mutarea acelui mostenitor impreuna cu bunicul, nici bunicul si nici noi ceilalti mostenitori nu suntem de acord. Ce se poate face dpdv legal pentru a actiona pe cale legala pentru a impiedica persoana sa mearga sa locuiasca acolo impotriva vointei noastre?
Asa cum am spus, mostenitorul respectiv nu vrea bani si nu vrea sa cedeze sau sa vanda partea lui, el vrea sa locuiasca acolo, astfel ca el spune ca nu il putem obliga cu nimic si face ce vrea cu partea lui. Ce se poate face in continuare?
Evacuare?
Imparatul
La o casa, ramasa mostenire la 3 frati, unul dintre ei este extrem de violent. Ii alunga pe ceilalti, ii loveste nu-i lasa sa stea in casa, distruge, face ... (vezi toată discuția)
Mostenire imobil
brasero2011
Dupa decesul tatalui meu, am mostenit impreuna cu fratele un imobil(casa si curte) in care a locuit tatal nostru. Dupa dezbaterea mostenirii, mi-a revenit o ... (vezi toată discuția)