avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 617 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale deschidere punct de lucru
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

deschidere punct de lucru

o societate comerciala infiintata in Buzau, cu sediul social in Buzau, doreste sa deschida un punct de lucru cu activitate in Voluntari si un punct de lucru cu vinzare in Bucuresti. Ce acte sunt necesare si unde se adreseaza respectiva societate pentru a realiza acest lucru?, la ORC Buzau?sau unde?
care sunt pasii care trebuiesc urmati ?
Cel mai recent răspuns: vidus , utilizator 12:45, 28 August 2009
Pentru infiintarea puctului de lucru trebuie sa mergi la Registrul Comertului din orasul in care societatea isi are sediul social (in cazul de fata Buzau).

Pentru infiintare punct de lucru este nevoie de:
- hotararea AGA + anexa;
- contract inchiriere/comodata;
- titlul de proprietate pentru sediul secundar;
- imputericire.
Societatea dumneavoastra se va adresa ORC BUZAU.
Acte necesare: 1) Hotarare AGA care va cuprinde antetul firmei, numărul şi data, semnăturile persoanelor abilitate; de asemenea, în preambul se vor preciza modul de convocare AGA, precum şi îndeplinirea condiţiilor de validitate a hotărârii, conform dispoziţiilor legale sau statutare; în cazul în care actul modificator este un act adiţional în formă autentică, nu se va mai depune şi hotărârea adunării generale în baza căreia acesta a fost încheiat.
2)Documentele care atestă drepturile de folosinţă asupra spaţiilor cu destinaţie de sediu social şi/sau de sedii secundare
3) Act constitutiv - obiectul de activitate
4) Taxe legale
Nu este nevoie de actualizarea actului constitutiv intrucat potrivit legii 31/1990 nu este obligatoriu ca actul constitutiv sa faca referire la sediile secundare.

Daca se actualizeaza actul constitutiv, taxele de la registru vor fi mai mari.

PS: am uitat sa mentionez, ai nevoie si de 2 timbre judiciare de 0.15 lei fiecare.
Ultima modificare: Vineri, 28 August 2009
vidus, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adaugare obiecte de activitate - acte necesare vasilemihaela23 vasilemihaela23 Doresc sa mai adaug un obiect de activitate secundar (un nou cod CAEN) la cele 50 de puncte de lucru deja infiintate ale societatii noastre si vreau sa stiu ce ... (vezi toată discuția)
Sediu social modificat mirela ion mirela ion Buna ziua, Am infiintat o societate comerciala,acum cateva luni.Activitatea se desfasura la punctul de lucru ... (vezi toată discuția)
Redenumire firma + schimbarea obiectului principal de activitate alexandra.gazda alexandra.gazda Buna ziua, este posibila schimbarea numelui si a codului CAEN a unei societati comerciale deja infiintate? Daca da, care sunt costurile fata de infiintarea ... (vezi toată discuția)