avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 500 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Furt si /sau inselaciune
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Furt si /sau inselaciune

Buna ziua doamnelor,domnilor,
Cazul meu pe scurt se refera la tatal meu care a fost internat la un camin de batrani privat incheindu se contract de prestari servicii cazare masa pentru batrani cu plata lunara in avans.
La aceasta mi s a impus o garantie la inceput ,intre timp firma s a tot schimbat cu numele ....probabil din causal datoriilor acumulate,in continuuare fiind aceeasi proprietari,care au divortat in stilul Borcea,ei traind in continuare sub aceelasi acoperis,doar in acte nu.
Intrebarea mea la dumneavoastra se refera cum imi pot recupera garantia,tatal meu a decedat saptamana trecuta si eventual restul de 22 zile ramase din plata in avans....mentionand faptul ca de atunci proprietarii caminului nu raspund la telefon sau mesaje scrise.
Astept o parere de la dumneavoastra ca si incadrare juridica ,eventual ce as putea face ca si pasi in a reclama proprietarii la politie,parchet...,?!
Mentionez ca firma condusa de acestia,nu este bine vazuta ca si prestari servicii de spitalul orasenesc din zona,toti bolnavii ajungand in stare foarte precara,un control asupra serviciilor pe care le ofera cred ca le ar fi fatal pentru continuarea functionarii si prestari a astfel de servicii.

Va multumesc pentru timpul acordat si astept parerea dumneavoastra la acest caz,

Andrei D
0727297727
Cel mai recent răspuns: Veverila2016 , utilizator 15:19, 1 Noiembrie 2016
presupun ca a existat un contract intre dvs/tatal dvs si acest camin de batrani ... nu reglementa aceste aspecte?
Pare un litigiu civil, nu vad sa rezolvati ceva cu o eventuala plangere penala.
Si opinia mea este ca,pare o cauza civila,ar trebui sa va adresati unui avocat ptr. formularea unei actiunii in restiruirea prestatiilor conf.art.1.635 si urm.NCC.
Va multumesc
Proprietarii acestei afaceri au o suveica de firme,cam la 2 ani semnam un alt contract,am totusi chitanta fiscala pe care scrise garantie,dar in contractul de prestari servici nu se aminteste nimic.
In ziua de azi siguranta au probleme cu legea,unul dintre ei ,intr un moment de euforie spunand ca au divortat ca Borcea,sa li se piarda urmele ...in razboiul cu Anaf.
Va multumesc ptr. Feedback.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lncadrare juridica si unde pot face plangere: politie, parchet... ContSters411698 ContSters411698 salutare m ar interesa o parere ,un sfat in legatura cu achitarea unei garantii banesti. pe scurt,in baza unui contract de prestari servicii am avut un ... (vezi toată discuția)
Act de rezolutiune a unui contract de prestari servicii iesiredinindiviziune iesiredinindiviziune buna ziua, dorim sa incheiem un act de rezolutiune si desfiintare a contractului de prestari servicii, prin intelegere amiabila, va rugam sa ne orientati ce ... (vezi toată discuția)