avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 399 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... Termen raspuns CEDO
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

Termen raspuns CEDO

Am un dosar la CEDO din februarie 2013. Am trimis initial o plangere, am primit un colaj cu 10 timbre cu nr, dosar, am facut plangere conform formularului trimis cu incadrare in termenul impus, dar din mai 2013 nu am mai fost contactata. Mai am vreo speranta ca cineva de la CEDO o sa judece dosarul?
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 22:55, 2 Noiembrie 2016
Din moment ce nu s-a respins plângerea ca inadmisibila se va analiza.
Ultima modificare: Miercuri, 2 Noiembrie 2016
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
O procedura la CEDO dureaza in mod obisnuit 3-4 ani, uneori mai putin sau chiar mai mult. Doar respingerea ca inadmisibila dureaza semnificativ mai putin.
Ultima modificare: Miercuri, 2 Noiembrie 2016
tgeorgescu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sesizare cedo inainte de decizia instantei de recurs CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Buna seara, Clientul a sesizat CEDO mai inainte de solutionarea recursului care a fost respins de ICCJ ulterior momentului sesizarii Curtii ... (vezi toată discuția)
Contestatia in anulare in penal dangisca dangisca Buna ziua, Am urmatoarea situatie: In anul 2007 am avut un proiect SAPARD la Giurgiu. Constructorul in complicitate cu dirigintele de santier au furat mai ... (vezi toată discuția)
Raspunderea materiala a ministerului public florindbro florindbro Va adresez rugamintea de a ma ajuta cu un sfat in legatura cu raspunderea materiala a Ministerului Public pentru greselile facute de procurori. Mai exact daca ... (vezi toată discuția)