in evaluarea imbunatatirilor, la capitolul "schimbat cada baie, wc precum si instalatie sanitara", s a folosit indreptarul tehnic pentru evaluarea imediata, la pretul zilei a costurilor elementelor si constructiilor" editura Matrix-Rom iunie 2016;S au calculat imbunatatirile conform fisa 13; as dori sa stiu daca sumele trecute la rubrica "coloane si legaturi sanitare-lei/mpAu" si "obiecte si armaturi sanitare -lei/mpAu", in cuantum de 101.58 respectiv 142.61 lei reprezinta suma pentru toate cele 10 apartamente, intrucat fisa 13 defineste costuri pentru bloc cu 10 apartamente.Care este formula de calcul a imbunatatirilor folosind datele din cele doua rubrici enuntate, avand in vedere ca suprafata apartamentului este de Au(mp) 52.13 , baia are o suprafata de 4.40 mp.
va multumesc
Astfel de calcule le gasiti doar in proiectul de ctie./ devizul de lucrari al blocului/ apartamentului, cu referire la indreptarul tehnic utilizat de catre proiectant. Personal nu detin un astfel de indreptar.
Puteti contacta contracost un expert in specializarea ctii. care sa calculeze pentru dvs. Gasiti lista cu experti tehnici judiciari pe site-ul Ministerului justitiei, pe specializari si judete sau pentru judetul dvs. la Biroul local pentru expertize tehnice judiciare de pe langa tribunalul judetean.
Buna ziua. Și eu am nevoie de expertiza tehnica judiciara. Unde pe site ul ministerului justiției, mai exact , găsesc ?! Ma puteți ajuta cu un link sa văd exact lista cu experți ?!