avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 986 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Preschimbare permis de conducere eliberat in Spania
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Preschimbare permis de conducere eliberat in Spania

buna ziua , am depus permisul de conducere eliberat in spania pentru preschimbare cand mai aveam 4 zile de valabilitate . cand am intrebat in urma cu un an mi s-a spus de la ghiseul DRPCIV ca mi se va elibera dovada de conducere pana in ziua in care imi vor elibera noul permis romanesc . cand am depus actele mi-au spus ca se elibereaza dovada doar cat era valabil permisul depus pentru preschimbare adica 4 zile . eu fiind sofer conduc in continuare ce pedeapsa risc ?
mentionez ca am obtinu permisul de conducere in romania si l-am preschimbat in spania . aici imi spun ca dureaza minim 1 luna si jumatate pana primesc raspunsul de la autoritatile spaniole . dar eu nu mai pot sa muncesc ? ce fac?

Alte discuții în legătură

Se prelungeste dovada unui permis de conducere? adi_alice adi_alice Mi-a expirat permisul de conducere preschimbat in Spania. Am depus dosarul pe 25 iulie, am primit o dovada valabila pana pe 18 august, care este expirata azi, ... (vezi toată discuția)
Permis de conducere spaniol expirat loredanadumitrache loredanadumitrache Buna ziua, Unui cetatean spaniol cu resedinta temporara in Romania inscris ca no-rezident la Ambasada Spaniei din Romania ii va expira permisul de conducere ... (vezi toată discuția)
Durata preschimbãrii permisului de conducere moldovenesc cu cel românesc EDWARD85 EDWARD85 Buna seara ! As dori va rog frumos o informatie... In data de 9-05-2013 am depus dosarul complet pentru preschimbare permis de conducere obtinut ... (vezi toată discuția)