avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Instiintare pentru recuperare restanta
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Instiintare pentru recuperare restanta

Buna seara.am o datorie la intretinere de 4000 lei.Lunar am dar cate 300 iar de 3 luni achit cate 600lei.In urma cu doua luni am primit o instiintre de recuperare a datorie in caz ca nu achit suma in 10 zile de la primirea instiintarii.as dori sa stiu daca ma poate da in judecata in situati in care eu lunar am cotizat cu o suma modica.multumesc anticipat.seara placuta.
Cel mai recent răspuns: Valentina 2008 , utilizator 05:59, 3 Noiembrie 2016
Din partea cui a venit aceasta instiintare de recuperare a datoriei?
Din moment ce dvs. achitati lunar si doriti sa va achitati datoria la intretinere, nu aveti de ce sa va ingrijorati!
Buna seara.imi cer scuze...instiintarea am primito din partea asociatiei blocului.
Pentru a indeparta situatii neplacute=actionarea in instanta,instituire privilegiu imobiliar,negociati incheierea de angajament de plata
Succes 1
Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna, nu am platit intretinerea la bloc de 4 luni, nu imi permit, ... Marian Grivita Marian Grivita Buna, nu am platit intretinerea la bloc de 4 luni, nu imi permit, incerc sa imprumut cumva insa am o restanta de 3000 RON Risc ceva, urgent din punct de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. am restante la cheltuielile de bloc. se pot achita ... Andrei Gh Andrei Gh Buna ziua. Am restante la cheltuielile de bloc. Se pot achita si partial sau este obligatoriu sa fie achitate sume intregi. Fiindca eu vroiam sa achit o ... (vezi toată discuția)
Penalizari intretinere elena_zeca elena_zeca Noi am fost restantierui cu suma de 10.000,00 lei la intretinere ,am fost dati in judecata ,nu sa mers pana capat cu judecat deoarece am achitat intre timp ... (vezi toată discuția)